Ga op missie met Robin Wood!

(10-14 jaar)

Educatieve pakketten rond hout(bewerking) voor de derde graad basis- en eerste graad secundair onderwijs. De Houtbrigade verwelkomt jouw klas met open armen en daagt jullie uit om tijdens jullie missies alles te ontdekken over bomen en hout. Om te zorgen dat je niet verloren loopt, geven we je een handig kompas mee.

De Houtbrigade

 

Hout Vasthouden lespakket

(10-14 jaar)

Het educatief project Hout Vasthouden heeft tot doel kinderen van het 5e en het 6e leerjaar te laten kennismaken met de levenscyclus van hout, met aandacht voor alle actuele thema's binnen milieueducatie. Bovendien werd de inhoud zodanig uitgewerkt dat deze heel uiteenlopende interesses kan bekoren en moeiteloos kan geïntegreerd worden binnen de lesthema's wereldoriëntatie, rekenen, ICT en taal.

www.houtvasthouden.be

 

Doe de STEM-check

(10-14 jaar)

Straks naar het middelbaar? Of sta je voor een keuze in de 1ste graad? Dan ga je toch voor een opleiding die 100% bij je past? Wil je weten welke die is? Doe de STEM-CHECK! Die maakt meteen duidelijk wat je goed kan en graag doet. Je leerkracht begeleidt je met alle plezier.

www.mijnstemcheck.be

 

Houtvasthoudenmag_20_cover.jpg

Hout Vasthouden mag!

(16-... jaar)

Het magazine voor jongeren met een hart voor hout.
Je vindt er naast interessante en leerrijke interviews waarin jongeren centraal staan, houtfiches, didactische lessen en beroepenfiches.
Fan? Lees ze allemaal en Like ons op facebook!

Hout Vasthouden mag!