Ons advies snijdt hout

Het managen van human resources is een uitdaging, maar Woodwize staat klaar om jou te ondersteunen in deze uitdaging. Ontdek onze oplossingen voor personeelsplanning, onboarding, meter- en peterschap, opleiding, competentiebeleid en het creëren van een werkbaar werkklimaat.

Instroom

Heb je moeite met het invullen van je vacatures? Geen zorgen! Wij staan klaar om je te adviseren, van het opstellen van een effectieve vacature tot het selecteren van de perfecte kandidaat. We bieden begeleiding bij het kiezen van het juiste wervingskanaal, het analyseren van CV's en het toepassen van de beste selectietechnieken. Klik op onderstaande knop en lees meer over instroom.

Instroom

Uitstroom

Heb je een werknemer ontslagen die recht heeft op outplacement? Outplacement biedt professionele begeleiding en hoogwaardige ondersteuning aan de ontslagen werknemer bij het vinden van nieuw werk. Woodwize verzorgt de praktische afhandeling van outplacement voor de hout- en meubelsector in België. Om deze begeleiding te starten, moet de werknemer of werkgever de outplacementbegeleiding aanvragen bij Woodwize

Klik op onderstaande knop Uitstroom en lees verder voor meer informatie over Outplacement.

Uitstroom

Diversiteit en inclusie

Het omgaan met diversiteit op de werkvloer is van cruciaal belang. Streven naar een gezonde mix van diverse achtergronden, perspectieven en vaardigheden is een doel dat jouw bedrijf kan nastreven. Welke waarden, gedrag en regels zijn van toepassing in jouw bedrijf? Dit alles valt onder de noemer diversiteit en inclusie, waarbij het gaat om het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en gehoord voelt, ongeacht hun achtergrond of identiteit. Interesse in het creëren van een inclusieve werkomgeving? Wij kunnen je daarbij helpen. Klik op onderstaande knop "Diversiteit en inclusie" om meer te ontdekken.

Diversiteit en inclusie

Werken aan competenties

Ben je al actief bezig met het ontwikkelen van een competentiebeleid binnen jouw organisatie? Woodwize staat klaar om je te ondersteunen bij de opzet of verdere uitwerking ervan. In het kader van competenties kan het nuttig zijn om een overzicht te hebben van de leeftijdsgroepen binnen je organisatie, om zo eventuele knelpunten te identificeren. Woodwize kan je hierbij helpen door samen een leeftijdspiramide op te stellen en passende acties voor te stellen.

Vragen zoals "Hoe staat het met de competenties in mijn bedrijf? Hoe kunnen mijn huidige werknemers zich verder ontwikkelen? Wat brengen mijn nieuwe medewerkers al mee aan kennis en vaardigheden?" kunnen worden beantwoord door het opstellen van takenmatrices. Hierdoor krijg je een helder beeld van de competenties van je personeel. Ook hier biedt Woodwize ondersteuning. We bieden uitgebreide ondersteuning bij het opstellen van functie- en competentieprofielen, volledig op maat van jouw organisatie. Zo kun je er zelf mee aan de slag gaan.

Benieuwd naar hoe wij samen met jouw organisatie kunnen werken aan competenties? Lees verder via onderstaande knop Competenties.

Competenties

Werkbaar werk

Wil je werkbaar werk creëren binnen jouw bedrijf? Het uitwerken van werkbare jobs wordt steeds belangrijker, vooral gezien het feit dat mensen langer zullen moeten blijven werken. Wij staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste analyse en ondersteunen je met gericht advies en voorstellen, evenals bij het opstellen van een (gefaseerd) actieplan. Klik op de knop Werkbaar Werk hieronder om meer te ontdekken.

Werkbaar werk

Projecten HR

Ontdek hier onze HR-gerelateerde projecten.

Projecten HR