sterker door vorming

Woodwize biedt een uitgebreid aanbod aan opleidingen voor vakmensen in de houtsector, zowel binnen het bedrijf als in de regio waar de onderming is gevestigd.

Ontdek onze diverse opleidingen die alle facetten van de houtsector omvatten. Van gespecialiseerde vaktechnische opleidingen zoals CNC-opleidingen en meubelstofferen tot meer algemene opleidingen zoals instructievaardigheden en leiderschapstrainingen.

  • Ons uitgebreide aanbod aan on-the-job opleidingen, direct op de werkvloer, omvat vrijwel alle functies binnen uw bedrijf. Om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen, werken we altijd met kleine groepen. 
  • KMO’s kunnen gebruikmaken van de KMO-portefeuille om een deel van de kosten te recupereren. Bovendien is er vaak een mogelijkheid tot tussenkomst in de loonkost voor zowel externe als on-the-job opleidingen via Vlaams Opleidingsverlof

 

Ontdek de voordelen van levenslang leren in de publireportage van Dobbit TV 'Kwalificaties op de werkvloer', waar Woodwize op bezoek gaat bij De Stoffeerder (een bedrijf uit de houtsector).

 

Woodwize, sterker door vorming!