Vacaturedatabank

De snelste weg naar werk in de houtsector is onze vacaturedatabank

Maar via deze website kan je ook spontaan solliciteren en je curriculum vitae verspreiden. De werkaanbieder die interesse heeft in je profiel, kan dan zelf contact met je opnemen. Het enige wat je hiervoor moet doen is hier een eigen profiel creëren en binnen enkele ogenblikken staat jouw CV online. Deze service is volledig gratis.

VACATUREDATABANK

IBO

Via een individuele beroepsopleiding (IBO) kan je zelf uw werknemer vormen door hem gericht en op maat van uw bedrijf op te leiden.

Lees meer >

Werkplekleren

Er bestaan verschillende interessante formules om iemand op te leiden op de werkvloer. Wil je meer info over werkplekleren in Vlaanderen? Bekijk het overzicht

En al gehoord van duaal leren? In duaal leren wordt het beste uit twee werelden gecombineerd: jongeren uit het secundair onderwijs leren op de werkvloer én op school. Wil je hen graag helpen door een werkplek aan te bieden? Laat je bedrijf erkennen als werkplek. Zo leid je de werknemers van de toekomst mee op!

Doelgroepvermindering mentors

De doelgroepvermindering voor mentors is een lastenverlaging voor werkgevers die opleidingen op de werkvloer organiseren voor jongeren of hun leerkrachten en die daarvoor één of meer werknemers als begeleider/opleider inzetten.

Lees meer >

Start- en stagebonus

De startbonus is een premie voor jongeren die een alternerende opleiding volgen.

De stagebonus is een premie voor elke werkgever die een jongere uit een alternerende opleiding opleidt of tewerkstelt.

Lees meer >

Tewerkstellingsmaatregelen

Tot voor kort waren er heel wat doelgroepverminderingen, zo veel zelfs dat we door de bomen het bos niet meer zagen. Door de 6e staatshervorming kwam hier verandering in en werden de regio’s bevoegd.

Lees meer >