Ik zoek een job in de houtsector! 

Ben je gegrepen door de passie voor hout? Begin je zoektocht naar een geschikte baan in de houtsector eenvoudig met behulp van onze vacaturedatabank. Hier vind je alle openstaande vacatures binnen de houtsector. Bekijk onze vacaturedatabank hier.

Heb je niet gevonden wat je zocht in de vacaturedatabank? Kies er dan voor om spontaan te solliciteren en je cv te verspreiden, zodat werkgevers die interesse hebben in jouw profiel rechtstreeks contact met je kunnen opnemen. Registreer je op onze website en plaats je cv online. Plaats hier je cv online.

Werkplekleren 

Ontdek alles over werkplekleren in Vlaanderen! Van duaal leren tot het aanbieden van een werkplek voor jongeren uit het secundair onderwijs, hier vind je alle informatie die je nodig hebt. En wist je dat je als bedrijf een premie kunt ontvangen voor het aanbieden van een leerwerkplek? Ontdek hoe je in aanmerking komt voor de premie kwalificerend werkplekleren en hoe je jouw bedrijf kunt registreren als erkende werkplek. Klik hier voor meer informatie: Werkplekleren.

Leerjobs

Een leerjob is een kans voor jongeren (< 30 jaar) om werk en leren te combineren, waarbij ze werkervaring opdoen in een bedrijf en een beroep leren. Meer weten? Lees verder op: Leerjobs.

Tewerkstellingsmaatregelen

Door de 6de staatshervorming zijn veel doelgroepverminderingen op het gebied van werkgeversbijdragen aan de sociale zekerheid verdwenen, waardoor er nu nog 5 maatregelen overblijven, zoals verminderingen voor jongeren, ouderen, personen met een arbeidshandicap, langdurig werkzoekenden en voor de eerste aanwervingen. Meer weten over deze 5 maatregelen? Lees hier verder!