Prowood 2024: De technologische houtvakbeurs in Gent

Van 20 tot en met 24 oktober 2024 opent de achtste editie van Prowood haar deuren in Flanders Expo, Gent. Deze vooraanstaande technologische houtvakbeurs is de ultieme ontmoetingsplaats voor professionals in de houtsector die willen kennismaken met de nieuwste trends en innovaties op het gebied van automatisering, machines, software en materialen.

Bezoek de stand Woodwize 

Woodwize is trots om ook dit jaar weer deel te nemen aan Prowood. Wij nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken, waar je uitgebreid geïnformeerd wordt over onze diverse diensten. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over opleidingen, veiligheid en welzijn, onderwijs en HR-advies. Mis deze kans niet om met ons in gesprek te gaan en ontdek hoe Woodwize jouw professionele groei kan ondersteunen.

Seminarie over Artificiële Intelligentie (AI) bij Prowood 2024

Op 22 oktober 2024 organiseert Woodwize opnieuw een seminarie tijdens de Prowood beurs, dit keer met een focus op het actuele en veelbesproken onderwerp: Artificiële Intelligentie (AI). Tijdens dit seminarie zullen we de toekomstige impact van AI op de houtsector verkennen, de gevolgen voor werkgelegenheid, de rol van onderwijs en bedrijfsleven, en de integratie van AI met veiligheid en wetgeving.

Keynote Spreker en Programma

We zijn verheugd om Rik Vera als keynote spreker te verwelkomen. Hij zal zijn inzichten en visie op de toekomst van werk en technologie delen en je inspireren om future-proof te ondernemen. Daarnaast zullen er boeiende getuigenissen zijn over AI-toepassingen op de werkvloer en wordt er een panelgesprek gevoerd met verschillende experts en stakeholders. Dit biedt een uitstekende gelegenheid om de toepassingen en impact van AI in de houtsector verder te bespreken.

Voor het panelgesprek nodigen we je uit om vooraf je vragen door te geven. Dit helpt ons om het gesprek te richten op de actuele vragen en noden die jou bezighouden. Je kunt je vragen indienen via het inschrijfformulier voor het seminarie of ze na inschrijving mailen naar info@woodwize.be.

Dit seminarie is te volgen in zowel het Nederlands als het Frans (NL-FR). Mis deze kans zeker niet en vergroot je kennis over AI in de houtsector, schrijf je in voor het seminarie via onderstaande knop.

Inschrijven seminarie AI

Woodwize Onderwijsstand bij Prowood 2024

Op de Prowood beurs kun je Woodwize ook vinden bij onze speciale onderwijsstand, voor en door leerlingen en leerkrachten uit het houtonderwijs. Hier worden houtprojecten tentoongesteld die door leerlingen zijn gemaakt, met als doel werkgevers, leerkrachten en leerlingen te inspireren en de kracht van onderwijs te demonstreren. Werkgevers krijgen inzicht in wat het onderwijs kan betekenen voor hun toekomstige medewerkers, terwijl leerlingen informatie ontvangen over het houtonderwijs, toekomstperspectieven, en de vele carrièremogelijkheden na het secundair onderwijs.

Prowood bezoeken met de klas

Ook deze editie kan je samen met jouw leerlingen de beurs bezoeken. Er is weer een boeiend programma dat zowel leerkrachten als leerlingen zal inspireren en informeren over de nieuwste trends en innovaties op het gebied van automatisering, machines, software en materialen.

Meer informatie kan je lezen via onderstaande knop.

Klassikaal bezoek Prowood

Workshop voor leerkrachten

Daarnaast organiseren we een workshop voor leerkrachten: "www.woodwize.be - What's in it for me?". Tijdens deze praktische sessie lichten we alle tools toe die beschikbaar zijn op onze website om het houtonderwijs te ondersteunen.

Workshop 'www.woodwize.be - What's in it for me?'

 

Wij hopen je te mogen verwelkomen op onze stand tijdens Prowood 2024!

Heb je nog geen toegangtickets voor Prowood? Klik hier om je tickets te bemachtigen.