Opleidingen bedienden

Sinds 1 april 2021 vallen de arbeiders en bedienden van de Stoffering & Houtbewerking onder hetzelfde paritair comité, PC126.

Sinds 1 januari 2022 lopen de opleidingen voor bedienden PC126 via Woodwize (en niet meer via Cevora). Een (suppletief) opleidingsplan is niet meer nodig. Wel dient er op voorhand een opleidingsaanvraag aan Woodwize bezorgd te worden. Dit dient afgestemd te worden met de betrokken werknemer(s) en/of werknemersvertegenwoordiging.

Je kan dus vanaf nu bij Woodwize terecht voor een uitgebreid én gratis opleidingsaanbod voor bedienden.

Dit aanbod bestaat enerzijds uit een aanbod dat samen met collega’s industriële sectoren (textiel, metaal, voeding, confectie) aangeboden wordt, maar verder blijft ook het bestaande opleidingsaanbod bij Cevora beschikbaar. Er worden ook bepaalde financiële tussenkomsten voorzien voor in-company opleidingen, mits dit vooraf aangevraagd werd bij Woodwize.

Deze nieuwe externe opleidingen behandelen thema’s als communicatie, het commerciële aspect, het financiële, personeelsbeleid, taalopleidingen, logistiek, persoonlijke vaardigheden, veiligheid en welzijn en webgerelateerde opleidingen.

In onze opleidingskalender vind je nu ook de opleidingen die specifiek aangeboden worden voor bedienden. De laatste stand van zaken vind je steeds hier op onze website.

Wens je gebruik te maken van het opleidingsaanbod van Cevora, geen probleem. Maak je keuze en vraag deze aan via de website van Cevora. Woodwize wordt door Cevora verwittigd van de inschrijving.

Heb je een specifieke vraag voor een welbepaalde opleiding voor je bediende(n) PC126 en vind je (nog) niet wat je zoekt? Contacteer ons. Dan kijken we samen hoe we je hierbij kunnen helpen

Let wel, voor bedienden van bedrijven PC125 verandert er niets. Zij blijven bij PC200 en kunnen dus voor al hun opleidingsvragen terecht bij Cevora.

 

publicatiedatum: 23-02-2022