Wil je werk met toekomst?

Een job vol variatie, waarin je zowel je handen als je verstand gebruikt? Dan klop je best aan bij de hout- en meubelsector. Want hout brengt je talent tot leven. Of je nu scholier, werkzoekende of volleerd vakman bent.

Goede arbeidsvoorwaarden, werk in eigen streek, gratis vorming en opleiding? In de houtsector hoef je daar geen boom over op te zetten. Het spreekt gewoon voor zich. Je moet wél bereid zijn om levenslang te leren. Want de hout- en meubeltak is permanent in beweging. Niet alleen gaat de technologie met sprongen vooruit, de bedrijven moeten zich ook soepel aanpassen aan de markt. Aan je kennis en vaardigheden wordt dus voortdurend getimmerd en geschaafd. Dat maakt je job extra interessant en geeft je de kans om te groeien in je vak.

In de hout- en meubelbranche is er een lange lijst openstaande betrekkingen. Zowel geschoolde als ongeschoolde werknemers worden met open armen verwelkomd. Als je een hart hebt voor hout en graag de handen uit de mouwen steekt, raak je dus vlot aan een job.

De snelste weg naar werk in de houtsector is onze vacaturedatabank . Via deze website kan je ook spontaan solliciteren en je curriculum vitae verspreiden. De werkaanbieder die interesse heeft in je profiel, kan dan zelf contact met je opnemen. Het enige wat je hiervoor moet doen is hier een eigen profiel creëren en binnen enkele ogenblikken staat jouw CV online. Deze service is volledig gratis.

Werkzoekenden met weinig of geen ervaring in de houtsector, kunnen een opleiding volgen in één van onze competentiecentra. Voor meer info klik hier.

Gedurende deze opleiding kan u stage volgen in het bedrijf. Aansluitend kan u verder opgeleid worden in het bedrijf via IBO (individuele beroepsopleiding in de onderneming) die afgestemd wordt op de specifieke noden van het bedrijf. Voor meer info over IBO klik hier.

 

VACATUREDATABANK    PLAATS JE CV ONLINE