U bent reeds geregistreerd.

Leerkrachten/scholen die zich reeds vroeger hebben geregistreerd kunnen via hun zelfgekozen paswoord en login hun persoonlijke pagina raadplegen en zichzelf inschrijven. Bent u het paswoord of login vergeten mail dan naar info@woodwize.be.

U wilt inschrijven als school maar u hebt geen login of paswoord.

Neem contact op met Woodwize via: info@woodwize.be

U bent nog niet geregistreerd en wenst zicht te registreren als leerkracht.

Wenst u als leerkracht een persoonlijk profiel om enkel uzelf in te schrijven dan kiest u voor het profiel 'leerkracht'.

Klik op de knop 'registreer' en u komt in een scherm waar uw gegevens worden gevraagd. Na het invullen van deze gegevens (waaronder ook een door u gekozen inlognaam en paswoord) en het klikken op de knop 'registreren' ontvangt u van ons een e-mail op het zonet ingegeven e-mailadres. U dient vervolgens de link in deze e-mail te openen om uw e-mailadres te valideren.

Inschrijven

Vanaf dan kan u inloggen via school of leerkracht (afhankelijk van het gekozen profiel) met uw login en paswoord. U komt dan automatisch op uw persoonlijke startpagina waar u extra mogelijkheden zoals inschrijven op nascholingen worden aangeboden. Voor bijkomende uitleg kan u ons steeds contacteren.