WPL4BK

Werkplekleren als motor van LevensLang leren

Werkplekleren als basis en motor van LevensLang Leren voor elke lerende organisatie. Het onzichtbare leren op de werkvloer zichtbaar maken door het aanbieden van (kwalificerende) trajecten en valideren van wat geleerd en verworven is.
 
Via het ESF-project ‘werkplekleren voor beroepskwalificaties (WPL4BK)’ onderzoekt Woodwize de mogelijkheden van (beroeps)kwalificerend leren op de werkvloer. Woodwize heeft modulaire opleidingstrajecten uitgewerkt, die tijdens de actieve loopbaan kunnen leiden naar een erkende beroeps- of deelkwalificatie.

  • Voor de werkgever een ideaal instrument om een opleidingstraject op te zetten en de flexibiliteit van de werknemers op de werkvloer optimaal te gebruiken. 
  • Voor de werknemer de ideale kans om wat hij of zij op de werkvloer geleerd heeft om te zetten in een volwaardig getuigschrift.

Als sectorale organisatie vinden we jullie mening heel belangrijk. Daarom vragen we 10 minuten van je tijd om onderstaande bevraging in te vullen:
 
NAAR DE BEVRAGING
 
Zo kunnen we de juiste conclusies trekken en beslissingen nemen die voor jullie van belang zijn. De bevraging is volledig anoniem.

We zijn ook, waarschijnlijk net als jij, benieuwd naar de mening van jouw personeel. Daarom doe we ook graag beroep op jouw medewerking om de bevraging voor werknemers onder uw personeel te verspreiden. Hier vind je een handige flyer die je kan uitdelen of ophangen op de werkplek.
 
Benieuwd naar meer? Je vindt meer informatie over het project op: www.woodwize.be/beroepskwalificerende-trajecten-hout of neem contact op met jouw consulent van Woodwize.
Ook de resultaten van de bevraging vind je in het najaar hier terug. 
 
komoptegenkanker.pngVoor elke ingevulde bevraging stort Woodwize 5 euro aan Kom op tegen Kanker voor oa. onderzoek naar het behandelen van neus- en sinuskankers.
Preventief neus- en sinuskankers helpen voorkomen? Lees meer.

We willen jullie alvast bedanken voor de medewerking.

 

publicatiedatum: 26-04-2022