Doe mee aan DUOday op 2 juni! Wie weet vind je jouw nieuwe werknemer!

Ken je DUOday? Dat is een werkbelevingsdag waarop een werkzoekende met een ondersteuningsnood een duo vormt met een werknemer van jouw bedrijf. En wat zijn werkzoekenden met een ondersteuningsnood? Dat zijn mensen die weliswaar talenten en competenties hebben, die toch moeilijk een job vinden. Dat heeft verschillende oorzaken: sociale, medische, psychische, sensorische en fysieke redenen of leermoeilijkheden. VDAB en GTB ondersteunen hen - in samenwerking met gespecialiseerde partners - om werk te vinden én te behouden.

Op een DUOday maak je kennis met de vaardigheden, inzet en mogelijkheden van deze werkzoekenden. De werkzoekende krijgt de kans zijn of haar talenten te tonen en zijn of haar beeld over een bepaalde job te toetsen aan de realiteit. Een win-win!

DUOday is een doe-dag. Elke functie komt in aanmerking, zolang de deelnemer en het bedrijf zich er comfortabel bij voelen. Je duidt een gemotiveerde medewerker aan met wie de deelnemer die dag een DUO vormt. En je laat de deelnemer volop proeven van de jobinhoud, uiteraard volgens zijn of haar mogelijkheden en de wettelijke bepalingen die zijn vastgelegd in het stagecontract van VDAB.

Dit jaar vindt DUOday plaats op donderdag 2 juni 2022.

Wil je deelnemen aan DUOday? Het is gratis en vrijblijvend. Er is geen verdere verplichting tot aanwerving of wat dan ook.

Inschrijven

Meer info? Contacteer:
  • Jana De Wolf – jana@woodwize.be (regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Halle-Vilvoorde)
  • Jenny Van Damme – jenny@woodwize.be (regio West-Vlaanderen, Limburg, Leuven)

 

publicatiedatum: 02-04-2022