Slotevent Preps in Wood

Datum: dinsdag 29 augustus 2023

Locatie: Anderlecht

terug naar de activiteitenkalender


Dinsdag 29 augustus ’23 ontsluiten we de resultaten van het project PrePS in Wood tijdens een zomerhappening.

‘Welzijn op het werk is een basisrecht voor alle medewerkers, leidinggevenden én ook de bedrijfsleiding!’

Daarom is Woodwize gestart met PrePS in Wood, een project om het psychosociaal welzijn in het atelier en op kantoor te ondersteunen. Het initiatief komt van Federaal Minister van Economie et Werk, Pierre-Yves Dermagne. En het is concreet uitgewerkt in co-creatie met de Focusgroep en de Community PrePS in Wood. Het resultaat, de gratis toolkit is nu klaar voor gebruik!

Op 29 augustus worden alle gereedschappen getoond: de praktische gids, de laagdrempelige QuickScan Welzijn, de eerstelijnsadviezen voor de bedrijfsleiding, de tips voor de medewerkers, de leidraad voor welzijnsgesprekken aangevuld met gesprekskaartjes, en zoveel meer.

Kom en ontdek zelf hoe de toolkit werkt. Laat je inspireren door getuigenissen uit onze proeftuinen.  

En als je komt, krijg je de toolkit mee naar huis! Zo kan je meteen zelf aan de slag gaan. Het Woodwize team staat ook klaar met raad en daad.

Noteer dinsdag 29 augustus alvast in je agenda. Je bent welkom vanaf 11u45 voor een zomerse lunch en babbel. De presentatie van de resultaten en getuigenissen starten om 13u00. We ronden af om 16u00 met een zomerse party. Einde om 17u00.

Locatie: Hof ter Vleestdreef 5, 1070 Anderlecht (in het gebouw van Fedustria)

Wij hopen je te ontmoeten!

Team Woodwize