De Generatiebril

Datum: maandag 20 juni 2022

Locatie: Sint-Denijs-Westrem of online

terug naar de events pagina


Goed werk heeft geen leeftijd, maar mensen wel

Wil je graag inzicht krijgen in generatieverschillen op de werkvloer? Wil je meer weten over hoe jonge en oud optimaal kan samenwerken? Ben je op zoek naar advies om de leeftijdsmix van je medewerkers als troef uit te spelen?

Dan nodigen we je met plezier uit voor de workshop “De Generatiebril” onder leiding van Pascal Roskam, Lector/onderzoeker aan de Hogeschool Gent. Je leert er hoe generaties naar elkaar kijken en je krijgt tips mee om de samenwerking op de werkvloer te
ondersteunen.


Waarom deelnemen?

Nieuwe medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt is niet evident. Je onderneming toegankelijk maken voor alle talenten en je medewerkers aan boord houden is dan ook belangrijker dan ooit. Een van de voorwaarden hiervoor is een goede samenwerking
tussen de teamleden ongeacht taal, nationaliteit, ... maar ook leeftijd.

Praktisch

  • Maandag 20 juni van 13 uur tot 16 uur (fysiek) - Fedustria Gent – Poortakker 96 – 9051 Sint-Denijs-Westrem
  • Dinsdag 28 juni van 13 uur tot 15 uur online

Voor het event in Gent zorgen we vanaf 12 uur voor een hapje en drankje zodat jij naast het deelnemen aan de workshop ook met een gevulde maag kennis kan maken met de andere deelnemers en de sectorconsulenten.

Voor wie?

Zaakvoerders, HR-verantwoordelijken, leidinggevenden, ...
Ken je mensen voor wie deze info ook wat zou kunnen zijn? Nodig ze dan vooral uit om deel te nemen aan deze workshop!

Kan je er niet bijzijn maar wil je toch aan de slag? Bekijk dan zeker onze infofiche en ons filmpje over leeftijdsdiscriminatie op de werkvloer.